fbpx
Thermomix Kopen

Thermomix wat is het? Laat die pannen maar in de kast.

Thermomix brengt wat je gerust mag noemen een revolutie in de keuken. Hij weegt, mengt, hakt, maalt, kneedt, klopt, roert,  stoomt en kookt voor je. Je hoeft bijna niets meer zelf te doen! Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar je houd een enorme berg tijd over. Dankzij de Thermomix hoef je niet meer lang in de keuken te staan. Dankzij dit multifunctionele apparaat krijg je weer zin om culinair te experimenteren. De mogelijkheden zijn eindeloos je draait je hand er niet voor om.

Thermomix, een innovatieve robot chef.

Deze keuken-machine heeft een zeer krachtige motor en zit boordevol technologie zodat je je gesteund voelt door een professionele Chef in de keuken. Voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten, drankjes, soepen, hapjes,  niks is meer moeilijk. De Thermomix zal het werk voor je doen. Je zult vrienden en familie verbazen, zo snel en eenvoudig je een gezond gerecht op tafel zet, met behulp van slechts één keukenapparaat.

Multi-functioneel en toch gebruiksvriendelijk

Thermomix verenigt meer dan 15 keukenapparaten in één toestel. Hij weegt, mixt, maalt, kneedt, stoomt, kookt, roert, emulgeert en nog veel meer… Het toestel zorgt zelf voor een gecontroleerde verwarming. Bekijk hier alle functies. De Thermomix heeft een touchscreen met een eenvoudige interface om je recepten en functies te activeren. Via het screen kan je ook alle processen eenvoudig controleren. Je bedient het apparaat met slechts drie knoppen: tijd, temperatuur en snelheid.

Compact, functioneel en duurzaam ontworpen.

De Thermomix is een compact apparaat dat je zonder problemen op je keukenaanrecht kan neerzetten. Het fraaie compacte ontwerp doet niet af aan zijn vele toepassingen en mogelijkheden. Het apparaat heeft een modern design dat tot in de kleinste details is uitgewerkt. Stevig hoge kwaliteit onderdelen maken deze chef uitermate duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De beker kan zelfs in de vaatwasser.

Koken met de Thermomix doe je…

Koken met de Thermomix doe je

Koop nu uw Thermomix

Workshop of Demo reserveren

Recepten

Snel en gezond koken met de Thermomix TM5

Thermomix, wat is het?

Thermomix is een multifunctionele keuken machine dat meer dan 15 functies kan. Een innovatieve robot chef in de keuken.

Thermomix functies (12 stuks)

De Thermomix combineert alle onmisbare keukenapparaten in één toestel. Bekijk hier alle twaalf functies.

Thermomix kookinstructies

Thermomix stelt u in staat om handmatig of begeleid te koken. Bekijk hier hoe dat in zijn werking gaat.

Thermomix recepten

Heerlijke gerechten bereid je in een handomdraai, bekijk hier een overzicht van recepten.

Thermomix workshop aanvragen

Wil je weten of de Thermomix iets voor jou is? Geef je dan op voor een Workshop of reserveer een Demonstratie aan huis.

Thermomix kopen

Genoeg gelezen en overtuigt? Koop hier jouw Thermomix.