Thermomix Kopen

Thermomix recepten

Op het Cookidoo.be receptenplatform van Vorwerk kan u meer  dan 50.000 recepten terug vinden. U heeft een Thermomix TM31, een TM5 of u heeft geen Thermomix, u kan gratis 1 maand gebruik maken van deze recepten databank. De recepten die u daar opent, kan u manueel stap per stap ingeven in uw Thermomix TM31 of uw TM5.

U vindt daar tevens terug: uw verzamelde collectie recepten, uw geplande recepten, een boodschappenlijst en nog zoveel meer. Kan deze verzameling recepten en zijn accessoires u bekoren, voor slechts 36€/jaar kan u genieten van deze uitgebreide verzameling recepten.

Of laat u verrassen door mijn eigen recepten die ik met de Thermomix heb bedacht. Aan jou de keuze.

Cookidoo.be

Met de officiële Thermomix Cookidoo® App van Vorwerk krijgt u toegang tot de databank overheerlijke Thermomix® Guided Cooking recepten. Maak een account aan en krijg een 30-dagen gratis proeflidmaatschap zodat u onmiddellijk aan de slag kan gaan. Ga op zoek naar wat u vanavond wil koken!

JOUW THERMOMIX COOKIDOO® ACCOUNT

Om de app te gebruiken heb je een Thermomix Cookidoo® gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Op de lokale Thermomix Cookidoo® website kan je terugvinden hoe je jouw account voor deze applicatie kan aanmaken.

IDEEËN OPDOEN

Nog aan het bedenken wat u vandaag wil koken? Ontdek honderden ideeën voor alle smaken, seizoenen en gelegenheden! Met het Cookidoo® Lidmaatschap krijgt u direct toegang tot alle recepten op Cookidoo®. Alles staat op het menu! Onze wekelijkse suggesties, thematische pagina’s en keuzes van de redacteur geven je een duwtje in de goede richting.

PLANNEN EN KOKEN —

Plannen is leuk en eenvoudig, voeg recepten toe aan uw planner en vind de recepten snel weer terug wanneer u ze nodig hebt. Met de Vandaag Koken knop op ieder recept kan u met een enkele klik een recept inplannen.

UW EIGEN PLEK

Creëer uw eigen receptenlijsten om uw recepten te beheren zoals u dat wil. Plaats een bladwijzer bij een recept dat u aanspreekt zodat u het later terug kan vinden. Je kan ook recepten bekijken die u in het verleden hebt ingepland.

GUIDED COOKING IN EEN HANDOMDRAAI MET COOK-KEY®

Heeft een Cook-Key®, onze nieuwe accessoire voor Thermomix® TM5? Dan kun je jouw favoriete recepten, weekplanning en receptencollecties van de iOS App naar je Thermomix® sturen.

De Cook-key is een extra sleutel die recepten synchroniseert tussen het Cookido recepten platform en je Thermomix TM5. U kiest een receptenbundel op het digitaal platform en stuurt deze eenvoudig door naar je Thermomix TM5. Op het touchscreen van uw Thermomix kan u zo uw favoriete recepten in een handomdraai uit kiezen en bereiden.

Myriam Joosen eigen Recepten

Dankzij mijn jarenlange ervaring als voedingsdeskundige/nutritioniste heb ik zelf een lijst met Thermomix recepten samengesteld. Van aardbeienmousse tot speltbrood, laat je verrassen door 1 van mijn recepten.

Koop nu uw Thermomix

Workshop of Demo reserveren

Voedingsadvies