Thermomix functies: wegen, mixen, mengen en blenden, hakken, malen, kneden, opkloppen, emulgeren, stomen, koken, slow cooking, vacuum koken, fermenteren, …
De Thermomix combineert alle onmisbare keukenapparaten in één toestel. Hieronder hebben we een aantal Thermomix functies voor jou uiteengezet, zodat je kan ontdekken welke Thermomix functies allemaal zijn verwerkt in deze prachtige robot chef.
Thermomix kan wegen
Thermomix kan mixen
Thermomix kan mengen
Thermomix kan hakken
Thermomix kan malen
Thermomix kan kneden
Thermomix kan opkloppen
Zo kan je zonder moeite heerlijke verse slagroom en eiwitten opkloppen voor je desserts, gebak of lekker in de koffie. Het opschuimen van melk, soepen en sauzen behoort ook tot de mogelijkheden van de fenomenale Thermomix.
Thermomix kan omroeren
Thermomix kan emulgeren
Thermomix kan stomen
Thermomix kan koken
De Thermomix kookt je eten met precisie terwijl jij geniet van een wijntje en nog even het laatste nieuws op je smartphone leest.
In tegenstelling tot koken op een gasfornuis, geeft de Thermomix kookfunctie je een gecontroleerde constante temperatuur, die automatisch geregeld en aangepast kan worden, door aan de temperatuur-keuzeknop te draaien of via het nieuwe touchscreen display van de Thermomix.
De Thermomix kookt bijna alles voor je, van soepen, groenten tot gestoofde gerechten, rijst, pudding of een gekookt eitje. Jij kiest de temperatuur, de tijdsduur en de snelheid en de Thermomix kookt voor je.
Thermomix kan warmen
Zoek je de mogelijkheid om gerechten of ingrediënten warm te houden of te smelten? De Thermomix kan een constante juiste temperatuur aanhouden als je dat instelt. Je kunt een gewenste temperatuur instellen tussen de 37°C en 120°C. De temperatuur-keuzeknop en de duidelijke informatie op het touchscreen garanderen je exacte controle over de temperatuur. Je kookt dus met uiterste precisie. Van binnen heeft de Thermomix sensoren in de mengkom die precies meten wat de temperatuur in de beker is en stuurt deze bij indien nodig.